De Facto Image Building is een onafhankelijk, Belgisch, full service communicatiebureau. We zijn al meer dan 25 jaar specialist in doelgerichte communicatie.

We zijn oorspronkelijk gestart als HR communicatiebureau maar al snel kwam de vraag van tevreden klanten om ook andere communicatietools voor hen uit te werken zoals een corporate of consumer brochure, een (online) mediaplan, een nieuwe huisstijl, websites, … kortom alles wat nodig is om de doelgroep op een betekenisvolle manier te bereiken. Hiervoor hebben we de nodige specialisten in huis: ervaren communicatie specialisten, mediastrategen, grafici en online specialisten.

Kort samengevat komt het hierop neer: wij bouwen aan uw imago. Daarvoor halen we alles uit de kast: van een nieuwe corporate identity over online campagnes tot het produceren van radio- of tv-spots. We geven deskundig advies en we geven telkens weer het beste van onszelf met slimme en efficiënte creaties.

Thalento® plaatst Mensen en hun Talent centraal.

Wij zijn een vooraanstaand leverancier van cloud/SaaS based e-Assessment & Talent Management oplossingen en bieden real time, resultaatgerichte antwoorden voor Selectie, Retentie, Successieplanning, Competentie Management en Talentontwikkeling. Onze Talent Analytics verschaffen een waardevol inzicht in de toekomst van uw organisatie. We gaan voluit voor de ultieme gebruikerservaring met een focus op de integratie en doorgedreven customisatie in ons DNA.

Thalento® geeft antwoorden op de ‘WHY’ en ‘HOW’ vragen over Mensen en hun Talenten. Onze klanten zetten onze oplossingen in, beschikbaar in 20 talen, in 40 landen wereldwijd.

 

 

Als specialisten in personeelsbeleid levert OKc HR software om het rendement van uw menselijk kapitaal te verhogen. Een jarenlange expertise in personeelsbeleid en software vormen de fundamenten voor het succes en de groei van onze producten en organisatie. OKc is sinds 2001 toonaangevend in de sector van personeelsbeleid en het omzetten van een strategisch personeelsbeleid in werkbare HR tools.

OKc is gegroeid vanuit de persoonlijke missie van Patrick Verschelde. Na een succesvolle loopbaan als HR Manager richtte hij in 2001 OKc. Sindsdien biedt hij samen met het OKc-team organisaties state-of-the-art HR-oplossingen aan.

Op basis van ruime praktijkervaring in personeelsbeleid bieden we online-oplossingen voor personeelsbeleid aan. Het zijn stuk voor stuk pragmatische oplossingen om op een gebruiksvriendelijke manier het personeelsbeleid te stroomlijnen doorheen de hele organisatie.

Daarom ook noemen we ons geen softwarebedrijf. We zijn HR-specialisten die geïnvesteerd hebben in software-oplossingen om onze klanten pasklare antwoorden te bieden op de steeds complexer wordende behoeften in personeelsbeleid.