Aalst, een centrumstad met historische roots

Aalst omschrijft zichzelf als “een centrumstad met historische roots, een stad met pit en een eigenzinnig trekje.” Wij hebben een gesprek met Patricia Van Opstal, enthousiast diensthoofd personeelszaken met een personeelsbestand van 1200 werknemers, waarvan 60 procent bedienden.

Voor Talentfinder

Voor het bezoek van Profile Group in maart 2009, had ze handen vol werk met het aanwerven van mensen die bovenstaande omschrijving eer aandoen. Haar uitdaging bestond erin de vacatures met 2 collega’s manueel te verwerken, omdat er nog  geen automatiseringsproces voorhanden was. Patricia stond open voor een andere aanpak en deze werd door een afspraak met Profile Group plots aangeboden. Wat was het voorstel?  “Ik zocht een gemakkelijke, betaalbare en snelle oplossing voor de 90-tal vacatures per jaar. De online publicaties van Talentpack bleken voor de helft goedkoper en een stuk effectiever dan de print advertenties.”

Voordelen van Talentfinder

“De oplossing van de online advertenties bracht legio aan voordelen met zich mee. Stad Aalst heeft door het gebruik van uniforme advertenties een beter imago. De mooie opvallende look and feel hebben gezorgd voor een grotere herkenbaarheid van onze stad.”

“De bezoeker krijgt opgemaakte vacatures  te zien die professioneel zijn en dat zorgt voor het aantrekken van competente kandidaten. Kortom het werken met Talentfinder versnelt de procedures aanzienlijk, is betrouwbaar en vereenvoudigt de planning zonder onnodig tijdverlies.”

“Door de snelle service van het Profile Group team wordt mijn strak te volgen planning nooit in het gedrang gebracht, dit is zeer geruststellend.”

Vandaag

“De transparantie van Talentfinder geeft een vertrouwelijk gevoel; wij weten op ieder moment de exacte status van onze lopende vacatures.“

“Wij plannen in de toekomst een grotere implementatie van Talentfinder om onze processen nog verder te automatiseren”

“De Talentfinder rekruteringssoftware en het online advertentiepakket werken efficiënt en is  gegarandeerd voordelig!”

“Ik werk graag met Profile Group, de werkwijze is overzichtelijk en betrouwbaar. De dienstverlening is snel, correct en zeer vriendelijk en dit gecombineerd met een correcte prijszetting; een aanbeveling waard!”

 

Kijk naar de vacature bij de Stad Aalst