TalentPack

TalentPack

Een online rekruteringscampagne

Onze drietalige experten maken van uw functiebeschrijving een aantrekkelijke advertentie. SEO optimalisatie en de juiste trefwoorden garanderen dat uw advertentie wordt gevonden. De advertentie wordt geplaatst op de betalende en gratis jobboards en wordt automatisch gelinkt naar onze online rekruteringssoftware.

Uw eigen gepersonaliseerde jobsite

We maken een aantrekkelijke, responsieve “mini jobsite” aangepast voor smartphones, zodat u een positieve indruk achterlaat bij uw kandidaten.
U kan deze pagina gratis koppelen aan uw eigen bedrijfswebsite en gebruiken zo vaak als u maar wilt!

Een gepersonaliseerd sollicitatieformulier

Aan kandidaten wordt een minimum aan informatie gevraagd (Naam, cv, e-mail, telefoonnummer) via een zeer eenvoudig sollicitatieproces. Indien u toch meer informatie wil verkrijgen, kunt u preselectievragen activeren en een heleboel andere opties instellen.

Een echte tool om uw rekruteringen te beheren

Onze online rekruteringssoftware verzamelt alle kandidaten in een “vacature manager” waardoor uw rekruteringsproces zeer vlot en automatisch verloopt. U kan overal en op ieder tijdstip inloggen om uw cv’s te screenen, interviews in te plannen, kandidaten te weigeren of een shortlist te creëren voor de afdelingsverantwoordelijken.

Dit alles in een volledig beveiligde online omgeving.

Een tool om uw kandidaten te beheren

De online software biedt u een eenvoudige procedure om sollicitaties te behandelen, vanaf “Nieuw cv” tot en met “Contract ondertekend”. Elke stap is voorzien van een voorgedefinieerde e-mail die u toelaat te communiceren met de kandidaat door middel van een simpele muisklik.

Een tool om prestaties te voorspellen

We hebben Thalento® e-Assessment geïntegreerd om u te voorzien van duidelijke en objectieve informatie om de prestaties, het gedrag, de motivatie en de competenties van een kandidaat te voorspellen. Betaling op aanvraag betekent dat u de informatie kan downloaden en alleen betaalt op het moment dat u deze nodig hebt.

Hoe werkt het?

Laat onze experten u helpen!

Het unieke objectief van TalentPack is om u te helpen om het beste talent te vinden.
Dit is waarom wij focussen op:

Het aanwervingsproces van de kandidaten, het publiceren van uw geoptimaliseerde advertentie op de beste jobsites;

het beheer van de kandidaten, door gebruik te maken van onze rekruteringssoftware om de cv’s te analyseren en te screenen, kandidaten uit te nodigen voor interviews, kandidaten te weigeren, en af te stemmen met collega’s;

gemakkelijke communicatie – enkele muiskliks geven toegang tot een reeks acties, die automatisch e-mails en afspraken genereren, en dit allemaal met uw persoonlijke huisstijl;

een naadloze integratie van een evaluatie oplossing – Thalento, een assessment tool die op vraag een evaluatie rapport genereert, wat u zal helpen de prestaties van uw kandidaat in te schatten.

Het goede nieuws is dat onze experten de volledige administratie behartigen, en er zijn om u te ondersteunen in het beheren van uw rekruteringsproces.

Vinden, communiceren, beheren, testen, uw kandidatenflow wordt uiterst eenvoudig met TalentPack. Vragen worden onmiddellijk beantwoord door ons team van experten die klaar staan om u te helpen via telefoon of live chat.

Om het success van uw rekruteringscampagne te garanderen:

1 U

 • Stuurt ons een functiebeschrijving voor de vacature
 • Communiceert de contact details van de verantwoordelijke recruiter
 • Stuurt ons uw logo

2 Onze experten

 • Optimaliseren uw rekruteringsadvertentie
 • Publiceren uw advertenties op de belangrijkste jobsites
 • Creëren een mini job site conform aan uw huisstijl
 • Tonen u hoe uw kandidaten te beheren met onze software

3 Volgende stappen

 • Al de kandidaten worden verzonden naar uw rekruteringssoftware (veilig en online)
 • U kan ze met enkele muiskliks beheren (screening, interviews, evaluatie)
 • U screent de beste kandidaten
 • U rekruteert uw nieuwe collega