TalentTool

TalentTool

Een software om uw rekruteringsproces te beheren

TalentTool is een zeer performante rekruteringssoftware ontwikkeld voor recruiters. Krachtig, intuïtief en eenvoudig kunt u uw rekruteringsproces beheren van A tot Z.

Een tool om uw vacatures te beheren

Creëer een vacature, link de recruiter(s) en afdelingsverantwoordelijke(n) en kies de publicatietalen. Publiceer op uw eigen jobsite, op gratis kanalen en op betalende jobsites.

Een carrière pagina op uw bedrijfswebsite

Wij creëren een aantrekkelijke carrière pagina die compatibel is met tablets en smartphones (responsief). Geef de juiste boodschap aan potentiële kandidaten en zorg dat bezoekers en sollicitanten op uw website efficiënt omgezet worden naar toekomstige werknemers.
Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij uw project afwerken in minder dan een week.

Een op maat gemaakt sollicitatieformulier

Aan kandidaten wordt een minimum aan informatie gevraagd (Naam, cv, e-mail, telefoonnummer) via een zeer eenvoudig sollicitatieproces. Indien u toch meer informatie wil verkrijgen, kan u ook preselectievragen activeren en een heleboel andere opties instellen. In ieder geval krijgt de kandidaat een professioneel en aantrekkelijk formulier om te solliciteren voor de vacature.

Een tool om kandidaten te beheren

De kandidatenlijst geeft meteen toegang tot alle sollicitaties per vacature. De CV preview laat snelle beslissingen toe en groepsacties - zoals goedkeuring vragen, kandidaten afwijzen… - zorgen voor kostbare tijdswinst.

Een gedetailleerde samenvatting van elke sollicitatie

Sollicitatiedossiers geven een heldere en gestructureerde samenvatting van de informatie betreffende de kandidaat: CV preview, preselectievragen, status in het proces, commentaren… In slechts enkele klikken kan een verscheidenheid aan acties worden uitgevoerd: validatie door een afdelingsverantwoordelijke, uitnodigingen versturen, interviews bevestigen, negatieve e-mails versturen…

Een tool om prestaties te voorspellen

We hebben Thalento® e-Assessment geïntegreerd om u te voorzien van duidelijke en objectieve informatie om prestaties, gedrag, motivatie en competenties van een kandidaat te voorspellen. Betaling op aanvraag betekent dat u de informatie kan downloaden op het moment dat u deze nodig hebt.

Een databank

Alle kandidaten worden automatisch bewaard in een zeer performante databank. Een krachtige parsing tool exporteert alle informatie uit een cv en laat recruiters toe om te zoeken op basis van een uitgebreid aantal criteria. Gerichte zoekopdrachten kunnen worden gevolgd door mailings naar kandidaten om hun interesse in nieuwe jobaanbiedingen te bevestigen.

Een krachtige rapporteringstool

Wij houden van cijfers! TalentTool beschikt over een krachtige HR analytics tool die elke stap in het systeem registreert. Al deze informatie kan rechtstreeks worden geëxporteerd naar een PDF of Excel bestand in slechts één muisklik.

Onze software uittesten?

Ontdek onze online rekruteringssoftware

Om u te helpen al onze functionaliteiten te begrijpen hebben wij een “test “omgeving gecreëerd. Hier kan u fictief aan het werk gaan met jobs en kandidaten.

Klik op "Probeer het nu gratis" hieronder om toegang te krijgen, eenmaal geconnecteerd dan hebt u volledige toegang tot :

Openen en selecteren van cv’s, sturen van mails, toegang tot HR analytics en rapportage, op deze manier krijgt u een perfect inzicht in onze software.

Indien u vragen hebt over het gebruik van de functionaliteiten, contacteer onze drietalige experten, zij helpen u graag per telefoon of per live chat.

Vooraleer u op onze software terecht komt zal u een pop-up zien verschijnen die u enkele inlichtingen vraagt betreffende uw identificatie. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en zullen niet gebruikt worden voor marketing doeleinden.