Alexia Bossaert

Alexia Bossaert

Recruitment Expert
EN FR

Wie ben ik?

Ik ben geboren in Brussel en werk sinds 2017 bij Profile Group. Ik studeerde eerst textielontwerp en daarna communicatie. Vervolgens begon ik bij Profile Group als Talentfinder admin en support. Dankzij deze functie kon ik mijn organisatorische vaardigheden ontwikkelen en een globale kijk krijgen op activiteiten en processen. Ik ben trots op mijn carrière bij Profile Group, waarin ik professioneel kon groeien door nieuwe skills te verwerven en boeiende uitdagingen aan te gaan. Ik kijk ernaar uit om me binnen dit dynamische bedrijf te blijven ontwikkelen en bij te dragen tot het voortdurende succes ervan.

Over mijn job…

Als Recruitment Software Expert bij Profile Group is mijn belangrijkste taak het ondersteunen van onze klanten als Account Manager. Ik ben er om hen dagelijks te ondersteunen in het gebruik van onze Talentfinder tool, om ervoor te zorgen dat ze er het meeste uit halen en om al hun vragen en suggesties te beantwoorden. Ik zie mijn klanten als partners en mijn doel is om ervoor te zorgen dat zij hun recruitmentdoelen bereiken met behulp van Talentfinder. Ik bouw sterke relaties met hen op, begrijp hun specifieke behoeften en bied advies en oplossingen op maat. Ik luister naar hun feedback en suggesties zodat we onze tool kunnen blijven verbeteren en aan hun verwachtingen kunnen voldoen. Naast mijn rol als Account Manager ben ik ook betrokken bij Business Management. Dit omvat het prospecteren naar nieuwe klanten voor onze Talentfinder tool. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe kansen en nieuwe partnerschappen. Ik analyseer de behoeften van bedrijven, stel de voordelen en functionaliteiten van Talentfinder voor en begeleid hen doorheen het salesproces.

Wat heb ik het liefst aan Profile Group?

Bij Profile Group hou ik van de stimulerende en dynamische werkomgeving en van het belang dat aan de klantenrelaties wordt gehecht. Ik hou van de kans om mijn bedrijfsmanagementvaardigheden te ontwikkelen en actief bij te dragen tot de groei van het bedrijf. De vriendelijke sfeer en teamgeest stimuleren mijn dagelijkse professionele ontwikkeling.

Sommige artikelen die ik heb geschreven zul je misschien waarderen