Mathieu Lancelle

Mathieu Lancelle

IT - Front end developer
EN FR NL

Wie ben ik?

Ik kom oorspronkelijk uit Hannut en woon nu in Braives. Ik heb een passie voor sport. Ik speel regelmatig padel met vrienden en in competitieverband. Ik ben ook vader van een kleine Coline en sinds 2021 getrouwd met Marie. Ik ben een grote muziekfan en er gaat geen dag voorbij dat ik Spotify niet aanzet en naar mijn favoriete afspeellijsten luister. Ik luister naar alles!

Over mijn job…

Ik kwam in 2016 bij Profile Group om Marco te helpen met de back-end ondersteuning voor de Talentfinder-applicatie, die te groot was geworden om door één persoon te worden onderhouden. Tegelijkertijd moest ik de templates maken voor de jobsites van de klanten.

Ik ben ook verantwoordelijk voor het beheren, updaten en herontwerpen van de eigen sites van het bedrijf (Talentfinder en Profile Group) en het ‘Multijobboard’, waarmee vacatures kunnen worden gepubliceerd op verschillende vacaturesites die bekend zijn in de banenzoekwereld.

Wat heb ik het liefst aan Profile Group?

Het contact met mijn collega’s als ik ’s ochtends aankom, de algemene werksfeer, de constante trainingssessies en het familiaire deel van het bedrijf.

Sorry, no news were found.