Muriel Vindevogel

Muriel Vindevogel

Recruitment Expert
EN FR NL

Wie ben ik?

Afkomstig uit Brussel, maar nu al 10 jaar woonachtig in Waals-Brabant, met een diploma in Marketing & Management, heb ik altijd een passie gehad voor human resources. Daarom heb ik onlangs besloten om een Executive Master in HR te volgen. Na meer dan 10 jaar in de mode-industrie kwam ik in 2007 bij Profile Group terecht. Ik had nooit gedacht dat ik zo lang zou blijven, maar dat was zonder rekening te houden met mijn constante drang om te evolueren, te ontwikkelen en me aan te passen.

Over mijn job…

Als consultant sta ik in direct contact met de HR-afdelingen van bedrijven. Ik adviseer hen over het gebruik en het beheer van hun ATS en geef hen advies over hoe ze hun verschillende wervingsprocessen zoveel mogelijk kunnen optimaliseren. Ik evalueer de behoeften van potentiële klanten om hen de meest geschikte oplossing aan te bieden. RPO-opdrachten stellen me in staat om zeer operationeel te zijn in termen van het dagelijkse reilen en zeilen van een HR-afdeling.

Wat heb ik het liefst aan Profile Group?

Ik verklaar mijn loyaliteit aan Profile Group door het feit dat we altijd in staat zijn geweest om onszelf opnieuw uit te vinden en aan te passen aan veranderingen op de markt. Ondanks haar expansie is Profile Group altijd een bedrijf op mensenmaat gebleven dat gericht is op mensen. Dit geldt zowel voor onze collega’s als voor de partnerschapsstrategie die we met onze klanten nastreven. Iedereen draagt op zijn eigen niveau bij tot de ontwikkeling van het bedrijf. Ik hou van Profile Group omwille van de openheid, de autonomie en flexibiliteit die we hebben in het beheer van ons werk, het wederzijds vertrouwen, de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen en creatief te zijn. Ik ben erbij betrokken alsof het mijn eigen bedrijf is. Respect en luisteren vormen de kern van het bedrijf. Een manager die luistert, die dichtbij staat, tolerant is, openstaat voor nieuwe ideeën, die gelooft in elk van zijn collega’s, …. is absoluut menselijk.

Onze laatste inzichten