Stephanie Van Landeghem

Stephanie Van Landeghem

Senior Customer Service Specialist & Team leader
EN FR NL SP

Wie ben ik?

Na mijn talenstudie verhuisde ik naar Madrid. Door de uitdagende arbeidsmarkt keerde ik terug naar België, waar ik Business Management ging studeren. Tijdens mijn studies werkte ik als stewardess. Uiteindelijk ging ik bij Profile Group aan de slag als assistente toen ik mijn eigen huis wilde kopen. Ik klom al snel op naar Customer Support voor Talent finder, waar mijn interesse in IT en ontwikkeling groeide. Om de samenwerking met onze interne ontwikkelaar te verbeteren, schreef ik me in voor avondcursussen softwareontwikkeling. Na twee jaar wilde ik graag de overstap maken naar een meer technische functie, die Profile Group op dat moment niet kon aanbieden. Bijgevolg werkte ik ongeveer 3,5 jaar als softwareconsultant. Ik voelde me echter niet bevredigd in ontwikkeling en begon een andere job te overwegen. Het was in die periode dat Profile Group me benaderde met een jobaanbieding die perfect aansloot bij mijn carrièredoelen.

Over mijn job…

Als de wijze en ervaren wijsgeer van het Customer Service Specialist team, schenk ik mijn wijsheid aan mijn collega’s en licht ik hen in over de geheimen van het maximaliseren van het potentieel van onze geliefde recruitment tool, Talent finder. Met de kracht van onze magische advertentiepakketten zullen we onze gewaardeerde Talent finder-klanten naar de kandidaten van hun stoutste dromen leiden! Maar vrees niet, want mijn expertise gaat verder dan alleen advies geven. Ik ga op gedurfde zoektochten om documentatie op te zetten en dapper te helpen bij het testen van de nieuwste versie van Talentfinder. In dit grote avontuur zullen we bugs ontdekken, glitches bestrijden en triomfantelijk tevoorschijn komen met een werkelijk onberispelijke rekruteringstool!

Wat heb ik het liefst aan Profile Group?

Het eerste aspect waar ik dol op ben bij Profile Group is de flexibiliteit. Het stelt me in staat om mijn dagen in te delen volgens mijn voorkeuren en de procedures waar mogelijk te verbeteren. Ik word graag gecontacteerd voor advies over allerlei zaken. Vertrouwen is ook heel belangrijk en na al die jaren bij Profile Group denk ik dat ik mijn toegevoegde waarde heb bewezen.

Sommige artikelen die ik heb geschreven zul je misschien waarderen