Steve Boutremans

Steve Boutremans

Customer Service Specialist
EN FR NL

Wie ben ik?

Drietalig, 35 jaar oud, geboren in Brussel maar opgegroeid in Vlaanderen, ik heb meer dan 10 jaar in het buitenland doorgebracht alvorens terug te keren naar het platte land. Na meer dan 9 jaar als IT-specialist en 7 jaar als trainer gewerkt te hebben, ben ik in 2021 bij Profile Group komen werken, waar ik mijn carrière als trainer voortzet terwijl ik customer support combineer met een hele nieuwe wereld die ik nog aan het ontdekken ben: human resources en rekrutering.

Over mijn job…

Als Talenfinder customer service specialist train ik onze HR-klanten en recruiters in het gebruik van ons ATS. Ik beantwoord al hun vragen over onze recruitment tool, via instant messaging, e-mail, persoonlijke ontmoetingen of videoconferenties. Het is een zeer gevarieerde en dankbare functie!

Wat heb ik het liefst aan Profile Group?

Ik apprecieer echt de menselijke aanpak en de flexibiliteit die Profile Group me biedt. Ik heb zelden in mijn carrière zulke attente, betrokken en professionele managers gehad. Mijn collega’s zijn geweldig, mijn werk is heel dynamisch en ik maak deel uit van een topteam. Ik kon me niets meer wensen, want alles was perfect vanaf het begin.

Onze laatste inzichten