Chloé Carta

Chloé Carta

Customer Service Specialist
EN NL

Wie ben ik?

Na opgegroeid te zijn in Antwerpen, zocht ik in 2004 de rust op in het landelijke Nijlen waar ik nog steeds woon met mijn man en dochtertje! Sinds 2011 maak ik deel uit van het Profile Group team waar mijn carrière in recruitment een mooi parcours heeft afgelegd. Onthaal en testing van kandidaten, interviews en assessments afnemen, gebruikers ondersteunen, sales en accountmanagement… al deze ervaringen hebben mijn rugzak gevuld met de beste tools om voor elke klant de juiste oplossing te vinden. 3 Jaar lang ging ik een andere richting uit, tot ik in 2022 besloot dat ik thuishoorde bij Profile Group. Nu maak ik opnieuw deel uit van het Talent finder team als Recruitment Software Expert.

Over mijn job…

Als Service Specialist en Account Manager combineer ik de ondersteuning van Talent finder klanten met Accountmanagement. Dankzij deze mix kan ik alle gebruikers de juiste oplossing aanreiken en vragen van nieuwe klanten helder beantwoorden. Verder verzorg ik opleidingen voor nieuwe én ervaren gebruikers en denk ik mee aan interessante nieuwe ontwikkelingen voor Talent finder.

Wat heb ik het liefst aan Profile Group?

Bij Profile Group is er ruimte om te groeien en jezelf te zijn. Er wordt niet enkel gekeken naar het belang van het bedrijf, maar vooral gefocust op het werkgeluk van iedere PG-er. We maken allemaal deel uit van de tandem en passen ons hierdoor vlot aan in alle omstandigheden.

Sommige artikelen die ik heb geschreven zul je misschien waarderen