Marika Roobaert
Head of Administration, Support & Quality - Bel V

“We hebben nooit het gevoel dat we zomaar een nummer zijn, want Profile Group streeft naar authentiek contact en wilt een echte toegevoegde waarde zijn voor BelV.”

Een dubbele uitdaging...

Bel V is geen grote organisatie, maar zoekt wel hoogopgeleide en zeer specifieke profielen. Korte aanwervingsprocedures zijn voor ons dan ook noodzakelijk. Profile Group heeft ons bij deze 2 uitdagingen geholpen.

Drie diensten

BELV werkt al enkele jaren samen met Profile Group, eerst met de dienst Rekrutering & Selectie, daarna met de Talentfinder-tool en sinds kort met het Talent Assessment-programma.

We hebben nooit het gevoel dat we zomaar een nummer zijn

De evaluatieverslagen van Profile Group zijn zeer accuraat. Ze zijn een echte toegevoegde waarde en zijn zeer nuttig bij de besluitvorming. Ze zijn zeer gedetailleerd en bieden een goed inzicht in het profieltype van de kandidaat, hun professionele aspiraties, sterke en zwakke punten, toegevoegde waarde voor Bel V...
Daarnaast waarderen we ook het aanpassingsvermogen en de flexibiliteit van het personeel van Profile Group, evenals de persoonlijke aanpak. We hebben nooit het gevoel dat we zomaar een nummer zijn, want Profile Group streeft steeds naar authentiek contact.