Laure Van Pelt
Recruitment & HR Officer - Buy Way

“Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van de Talentfinder-tool en het support team dat altijd zeer reactief en oplossingsgericht is.”

Voor Talentfinder werd alles handmatig gedaan

Voordat we Talentfinder implementeerden, moesten we elke sollicitatie handmatig via e-mail behandelen, wat zeer tijdrovend was. Het plaatsen van vacatures gebeurd ook handmatig en apart voor elke jobsite.

Een zeer gemakkelijke implementatie van Talentfinder

Nadat we besloten om Talentfinder te gebruiken, werden de installatie en de team training in slechts enkele weken gedaan. Dankzij een zeer duidelijke planning en uitstekend projectmanagement door het Talentfinder support team. 

Digitalisatie betekent enorme tijdswinst

Het digitale platform van Talentfinder stelt ons in staat om heel wat kostbare tijd te winnen. Het geeft ons de mogelijkheid om elke sollicitatie in een paar klikken op te volgen aan de hand van mailsjablonen die tot onze beschikking staan. 

De job posting functionaliteit is ook zeer intuïtief: in een paar eenvoudige stappen worden onze vacatures gepubliceerd op de jobsites naar keuze, zowel de gratis sites als de betalende sites als dit relevant is. 

Ook wanneer we een probleem of een vraag hebben, is het Talentfinder support team super reactief en biedt altijd een oplossing die onmiddellijk wordt geïmplementeerd.