Benoit Vidal
HR - Aanwerving en Integratie Dienst - Gemeente Jette

“Naast het centraliseren van onze vacatures en sollicitaties, stelt Talentfinder ons in staat statistieken op te stellen om een globaal overzicht te krijgen van het beheer van sollicitaties en vacatures.”

Onze aanwervingsopdracht leek onoverkomelijk

Zonder een digitale tool waarmee we snel en gemakkelijk vacatures kunnen publiceren en waarmee honderden sollicitaties per maand massaal kunnen worden beheerd (ontvangst, verwerking en antwoord), leek onze aanwervingsopdracht onoverkomelijk. Meer nog, onze HR-afdeling slaagde er niet in onze bedrijfswaarden (respect voor mensen, professionalisme, integriteit en eerlijkheid) aan te tonen.

Een software om onze aanwervingen te beheren!

Talentfinder is de beheertool voor rekruteringsprocessen van Profile Group.
Zodra we een werkaanbieding publiceren, verschijnt deze rechtstreeks op de website van ons gemeentebestuur en op die van onze partners. Maar we kunnen ook eenvoudig en snel wijzigingen aanbrengen.
Kandidaten beheren hun eigen profiel en reacties worden rechtstreeks naar hen verstuurd.
Tot slot heeft Talentfinder een chattool waarmee we op elk moment contact kunnen opnemen met hun supportdienst. Ze beantwoorden vragen zeer snel of kunnen indien nodig snel wijzigingen aanbrengen.

Talentfinder is efficiënt, modulair en makkelijk te gebruiken voor iedereen!

Talentfinder is synoniem met efficiëntie! Het is een volledig aanpasbare en vooral gebruiksvriendelijke tool voor alle partijen. Het verhoogt de efficiëntie en er kunnen een groot aantal aanvragen worden verwerkt in slechts enkele muisklikken. Tot slot kan de tool ook statistieken opstellen om een algemeen beeld te krijgen van onze aanwervingsprocessen.