Rachel Crepin - Chief HR Officer
Amélie Pecquet - Talent Acquisition & Development Manager - Sprimoglass

“Talentvinder is een tijd- en efficiëntiebesparend hulpmiddel. Het is gemakkelijk en snel uit te voeren. Alles is goed doordacht, met echte klantenondersteuning. Als we een probleem hebben, weten we dat we bij het klantensucces-team terecht kunnen. ”

Een moeizaam CV-beheerproces

Je zou kunnen zeggen dat alle CV's die we ontvingen een rommeltje waren. Ze kwamen uit verschillende bronnen en de codering was tijdrovend. Er ging kostbare tijd verloren aan een goede follow-up. We hadden zoveel sollicitaties uit verschillende plaatsen dat we niet op elke kandidaat konden reageren.

Talent finder maakt niet alleen ons dagelijks werk gemakkelijker, maar optimaliseert ook de kandidaat-ervaring

Talent finder werd ons aanbevolen door Profile Group en we vonden het een geweldig hulpmiddel. Enerzijds konden we beschikken over een gecentraliseerde cv-database en -beheer, maar anderzijds werd ook de follow-up van kandidaten geoptimaliseerd, wat zorgt voor een betere kandidaatervaring. Bovendien vergemakkelijkt het de verspreiding van onze vacatures. Het stelt ons ook in staat kandidaat-bronnen te analyseren en onze inspanningen passend te richten.

Het is een geweldig middel om de ervaring van kandidaten te centraliseren en te verbeteren, maar ook een tijdbesparend automatiseringsinstrument.