Alexandre George

Alexandre George

Recruitment Expert
EN FR

Wie ben ik?

Ik ben een rasechte Luikenaar, in de goede zin van het woord natuurlijk, gepassioneerd door het prachtige HR-vak en vader van een fantastisch jongetje genaamd Augustin. Op persoonlijk vlak hou ik van cinema en speel ik squash op hoog niveau (voor de gemeente Beaufays).

Mijn ervaring in recruitment

Opgeleid als journalist, ontdekte ik het HR-vak bij LEM intérim aanvankelijk als consultant gespecialiseerd in technische profielen om vervolgens het selectieteam van de Luikse vestiging aan te sturen. Na 10 jaar in de uitzendwereld te hebben gewerkt, ben ik bij de Profile Group in Luik aan de slag gegaan in een gecombineerde rol van business developer, recruiter en sinds kort manager van het R&S-team.

Wat heb ik het liefst aan Profile Group?

Hun visie op management en hun sales approach, die echt klantgericht is. Dat is wat me aansprak en wat me nog elke dag aanspreekt. Niet denken in termen van ‘sales’ maar in termen van ‘partnership’ en ’toegevoegde waarde’; het is dankzij deze dynamiek dat ik oprecht kan zeggen dat mijn job bij Profile er een van passie is. Maar ook, niets zou mogelijk zijn zonder het vertrouwen en de uitwisseling binnen een ongelooflijk team. En passant wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mijn management te bedanken voor hun tolerantie tegenover mijn sarcasme en soms ongepaste grappen.

Onze laatste inzichten