Anne-Marie Antoun

Anne-Marie Antoun

Recruitment marketing expert
EN FR NL

Wie ben ik?

Na mijn studies Vertalen aan het ISTI (Engels & Italiaans), verhuisde ik naar de VS en vervolgens naar Engeland om daarna terug te keren naar België. Na een aantal gepassioneerde werkervaringen en reizen besloot ik te stoppen met werken om voor mijn 4 kinderen te zorgen. Daarna ben ik bij Profile Group aan de slag gegaan in diverse rollen. Ik ben blij dat ik een groot aantal mensen in België kan helpen en met hen kan communiceren.

Over mijn job…

Ik ben begonnen als business developer voor Profile Group om klanten in contact te brengen met onze consultants van Profile Group. Nieuwsgierig van aard, creatief door passie, ben ik nu marketing recruitment expert en help ik consultants en klanten graag met het schrijven van de beste functieomschrijving om de juiste kandidaten aan te trekken.

Wat heb ik het liefst aan Profile Group?

Elke dag met zoveel plezier en enthousiasme naar het werk gaan, heeft geen geheimen: een dynamische en multiculturele sfeer, eigenzinnige en unieke collega’s en vooral een baas die altijd lacht en attent is, maken van elke dag bij Profile Group een afwisselend en spannend professioneel en persoonlijk avontuur.

Onze laatste inzichten