Roxane Hottat

Roxane Hottat

Customer Service Specialist
EN FR NL

Wie ben ik?

Ik ben opgegroeid op het platteland, in de regio Jodoigne/Grez-Doiceau. Sinds 2011 woon ik in Brussel en ik heb het er erg naar mijn zin - er is altijd wel een goed toneelstuk of improvisatiewedstrijd om te gaan kijken. Ik besteed ook veel tijd aan bordspellen, badminton, yoga en reizen. Ik ben van nature erg extravert en ik ben erg geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling. Ik ben ESFJ volgens de beroemde 16 persoonlijkheidstest, ook bekend als MBTI. Ik ben dus dynamisch en georganiseerd en ik vind het leuk om groepen samen te brengen en van dienst te zijn. Beroepsmatig ben ik, na mijn studies vertalen, toeristisch management en bedrijfswetenschappen, begonnen in de uitzendsector voordat ik overstapte naar een bankkantoor. Sinds begin 2023 werk ik voor Profile Group in een functie waarin ik mijn HR-vaardigheden en ervaring met klantenservice kan gebruiken.

 

Over mijn job...

Als Talenfinder successpecialist train ik onze HR-klanten en recruiters in het gebruik van ons ATS. Ik beantwoord al hun vragen over onze recruitment tool, of dat nu via instant messaging, e-mail, face-to-face meetings of visios is. Ik publiceer ook vacatures op de advertentiesites Linkedin, Stepstone, Monster, etc., zodat de advertenties zo zichtbaar mogelijk zijn. Het is een baan die technische kennis van onze supertool combineert met de soft skills die nodig zijn om de klant te begrijpen. Het is een afwisselende en zeer dankbare baan!

 

Wat heb ik het liefst aan Profile Group?

Profile Group is een familiebedrijf dat gezond en organisch gegroeid is. Dit bewijst vooral het goede werk van de medewerkers en het feit dat de aangeboden diensten en ATS van hoge kwaliteit zijn en aan de behoeften van de klanten voldoen. Ik hou van Profile Group omwille van de menselijke waarden, het familiegevoel en de goede sfeer. Je voelt je hier thuis en het personeel geeft blijk van professionalisme, flexibiliteit en proactiviteit. Het management is dankbaar voor het geleverde werk en interesseert zich voor zijn werknemers. Kortom, Profile Group is dé plek om bij of met te werken :-)

Onze laatste inzichten